Der har længe hersket tvivl om superstjernen Cristiano Ronaldo fremtid i den klub han har været i i et halvt årti. Det kommer efter, der er faldet flere beskyldninger og skattebedrag fra portugiserens side. Nu er der endelig kommet en afgørelse. 

AF KRISTIAN PARIS

Cristian Ronaldo har besluttet at blive i Real Madrid bare én måned efter det kom frem, at han meget gerne ville væk fra de forsvarende Champions League mestre.

 

Den portugisiske superstjerne var eftersigende utilfreds med Los Blancos rolle i de beskyldninger om skattebedrag, der har ramt angriberen. Der har, ifølge ham, manglet støtte.

Men den sag er faktisk ikke slut endnu. Kantspilleren skal en tur i retten for at vidne i sagen den 31. juli.

Og i kølvandet på den utilfredse superstjerne blev storklubber med penge som PSG og hans tidligere klub Manchester United linket meget sammen med den målscorende angriber. Men nu har Ronaldo altså taget en beslutning.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-CELEBRATION

Ifølge AS er klubben klar over spillerens beslutning, og de kan nu endelig begynde at lave planer for den næste sæson, der inkluderer den tidligere Balon D’Or vinder.

Ligeledes meldes der også om, at Ronaldo er meget tilfreds med klubbens gøren på denne sommers transfermarked. Hovedstadsklubben har netop offentligjort, at de har skrevet kontrakt med Theo Hernandez fra byrivalerne fra Atletico Madrid, ligesom de også nærmer sig Real Betis unge landsholdsspiller Dani Ceballos.

Ligeledes er kongeklubben også meget interesseret i at hente teenageren Kylian Mbappe fra Monaco. En spiller, der skal erstatte Karim Benzema i angrebet, efter franskmanden har underpræsteret en del i sidste sæson.

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO

Ligeledes skal klubben dog også tage stilling til sagaen med Alvaro Morata, der i sidste sæson fik begrænset med spilletid. Men hvis Benzema forsvinder kan angriberen måske endelig få sig sin chance.