I går kunne vi berette, om Lionel Messis nye målrekord, og en rekord ville Cristiano Ronaldo ikke stå tilbage for. Så han blev den første til at score ved fire EM-slutrunder.

Gårsdagens forrygende og målrige kamp mellem Ungarn og Portugal indeholdt alt, hvad man som fodboldfan kan ønske sig; Nerve, intensitet, flotte mål og rekorder. Da spilleren fra den portugisiske ø Madeira udlignede til 2-2 med sit forrygende hælspark, skrev han sig således ind i rekordbøgerne som den eneste spiller, der har formået at få nettet til at blafre ved fire forskellige EM-slutrunder. En imponerende milepæl for spilleren, der blot bliver ved med at lægge nye alen til fortællingen om en fabelagtig fodboldspiller og hans evner som målscorer.

Cristiano Ronaldo scorede fire mål i 7-1 sejren over Celta Vigo.(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

(Getty Images)

Senere i kampen fik Ronaldo som bekendt endnu en gang netmaskerne til at blafre med hovedstødsudligningen til 3-3 i den hæsblæsende kamp.

Fodboldspilleren.dk har her lavet et lille sammensurium af den tredobbelte Balon D’or vinders imponerende rekordrække:

1: Første spiller i europæisk fodbold til at score +30 mål i fem på hinanden følgende sæsoner.

2: Den mest scorende spiller i én sæsons udgave af UEFA Champions League med 17 mål, i sæsonen 2013/2014.

3: Den hurtigste spiller i La Ligas historie til at score 200 mål. Det skete i december 2014 i hans La Liga kamp nummer 178.

4: Scorede otte hattricks i sæsonen 2014/2015, hvilket er mest i én sæson.

De kommende sæsoner kan muligvis lægge nye rekorder på den imponerende mængde for spilleren, der aktuelt kæmper hårdt for at skrive et landsholdstrofæ på trofælisten.