[Getty Images]

[Getty Images]

Når en fodboldspiller når over de 30 år, begynder personen så småt at spekulere over, hvad de skal lave, når de går på pension.

Cristiano Ronaldo er ikke anderledes, og derfor har Real Madrid-stjernen taget adskillige skridt for at sikre sig, at han stadig sikrer sig en stabil indkomst i fremtiden, og ikke får pengeproblemer.

Portugisiske Ronaldo har for nyligt annonceret at han har i sinde at åbne hoteller for mere end en halv milliard danske kroner, nærmere bestemt 540 millioner kroner.

Det første hotel skal efter sigende placeres i hans fødeby i Funchal på Madeira, og forventes at stå klart i sommeren 2016.

Ronaldo sagde på et pressemøde:

“Mit job er at spille fodbold, men der kommer en dag, hvor også jeg skal stoppe. Jeg er nødt til at fokusere på dette nye projekt, og jeg har det bedste hold i verden omkring til at hjælpe med det. “

Ud over Funchal vil der også blive bygget hoteller i Lissabon, Madrid og New York – den eneste by af de fire, som Ronaldo endnu ikke har spillet fodbold i.

Ronaldo uddyber:

“Jeg er ung, men jeg føler, jeg har oplevet alt, så dette projekt er meget spændende for mig, da mine rødder er på Madeira, og det er også der, at det første hotel vil blive bygget.”

Ronaldo er meget vellidt på Madeira, hvor han også har sine egne statuer, og sit eget museum. Det var også her, at Ronaldo fik sin fodboldopdragelse i Andorinha og Nacional, før han skiftede til Sporting Lissabon.