I går blev første VM for alvor skudt i gang. Det sørgede Cristiano Ronaldo for. Vi fik den første rigtig gode kamp. Det var mellem Portugal og Spanien og selvfølgelig spillede Cristiano Ronaldo en stor rolle. Han scorede nemlig et hattrick og dermed hovedårsag til at kampen endte 3-3.

Efter få minutter gjorde han det til 1-0 på et straffespark og lidt senere scorede han til så 2-1, da David De Gea droppede på et skud fra næsten 30 meters afstand. Til sidst, to minutter før tid, tog han så sagen i sin helt egen hånd. Han curlede nemlig bolden op i krogen på et frispark og sikrede dermed de forsvarende EM-mestre et enkelt point.

Årsagen til netop dette frispark, var at Cristiano Ronaldo blev fældet af Pique. Men ser man tacklingen i langsom gengivelse, så ser det ikke ud til, at Barcelona-forsvareren Gerard Pique har særlig meget kontakt med Ronaldo – og slet ikke nok til at Real Madrid-angriberen skal falde og få frispark.

Du kan læse meget mere om kampen med Portugal og Spanien og dermed Cristiano Ronaldo og hans hattrick, lige her.

Pique er sur

At der blev dømt frispark – og dermed at Ronaldo scorede til 3-3, er en beslutning som Pique nu fordømmer og siger var fejlagtig. Han kalder tilmed Cristiano Ronaldo for en god skuespiller. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Om kampen siger Pique: “Vi havde flere chancer end dem. De havde tre skud og scorede tre gang. Sådan kan en kamp nogengang være, og vi er nødt til at leve med det. Men synes at Ronaldo er kongen af at spille skuespil. Han filmer så meget og jeg forstår ikke, hvorfor dommeren ikke kan se det.”

“At få et straffespark i mod sig i andet i minut i den første VM-kamp er skræmmende, men jeg synes vi håndterede det godt og kom igen. Vi kom jo foran og var tæt på at vinde.”