Den porugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo fortæller i et nyt interview, at det under tiden i Manchester United, at det gik op for ham, hvor god han kunne blive. Og siden da, har der ikke været nogle fodboldspillere, der, ifølge ham, er sammenligningsværdige. Ifølge ham er der nemlig ikke mange, der kan matche hans eget niveau af dedikation til sporten og talent for sporten. Det skriver det engelske medie Goal.com nemlig.

Ronaldo, der betragtes som en af verdens aller bedste fodboldspillere, kom til Manchester United i 2003 fra den portugisiske klub Sporting CP og her mødte fløjspilleren, der også kan spille angriber, træneren Alex Ferguson, der udviklede ham til spilleren han er i dag.

(Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

I 2008 fik han den første Ballon d’Or-titel og siden har han med Real Madrid vundet Champions League, La Liga og pokaltitler. Ronaldo er blandt de mest vindende fodboldspillere i verden og det er nok kun Lionel Messi, der er på samme niveau. Om hans eget niveau siger Ronaldo følgende:

“I starten af min karriere drømmede jeg om at blive den bedste spiller i verden. Mine venner dengang sagde til mig: “Hvad snakker du om?”, men da jeg kom til United blev den drøm jeg havde spillet med i Portugal til virkelighed. Jeg troede virkelig på det i England.”

“Lige nu føler jeg ikke, at der er mange spillere, der har den samme dedikation, den samme arbejdsmoral og mit fodboldspil på banen. Der er ikke nogen, der kan sammenlignes med mig; ingen kan blive Cristiano Ronaldo. Du er nødt til at være dig selv – jeg er nødt til at være mig selv.”

Ronaldo har indtil videre i denne sæson scoret 33 gange i 34 kampe, herunder 18 i La Liga – 14 af de 18 mål er lavet i de seneste otte kampe.

Hvad synes du? kan man sammenligne nogen med Ronaldo uden at være respketløs?