Cristiano Ronaldo blev for stor en mundfuld for Marokko, som ikke kunne udnytte sine mange chancer. Læs referat fra kampen her.

I det 25. minut mente marokkanerne, at Nordin Amrabat skulle have straffespark. Det blev dog ikke dømt. Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Onsdag ved middagstid var der duel i Gruppe B, da Portugal og Marokko stødte hovederne sammen. Og det var portugiserne, der til sidst kunne snuppe alle tre point. Dermed sikrer landet fra den iberiske halvø sig en vigtig sejr i kampen om førstepladsen i gruppen.

Foran efter fire minutters spil – Cristiano Ronaldo igen…

Efter få minutters spil blev det 1-0 til “hjemmeholdet” fra Portugal. Det var Cristiano Ronaldo, som prikkede bolden i nettet efter assist af Joao Moutinho.

Kort herefter blev der skabt en stor chance til ingen ringere end Cristiano Ronaldo, men hans afslutning røg akkurat lige forbi mål.

Marokko kom langsomt bedre med i kampen, efterhånden som første halvleg skred frem. De blev mere resolutte i offensiven og fik etableret nogle gode muligheder.

25 minutter inde i kampen var der store appeller for et straffespark, da Nordin Amrabat blev revet omkuld i det portugisiske felt.

Portugiserne var tæt på at fordoble deres føring fem minutter før pausen. Cristiano Ronaldo vippede bolden over et marokkansk forsvar, og så var Goncalo Guedes alene med målmanden. Den store chance blev dog ikke omsat til mål.

Ti minutter inde i anden halvleg måtte Rui Patricio diske op med en fremragende redning, efter et sublimt slået frispark af Younes Belhanda.

Efter en times spil blev Bernardo Silva skiftet ud, og ind i hans sted kom Gelson Martins.

Endnu en dødbold var ved at blive farlig, men Mehdi Benatia misbrugte den store mulighed.

I anden halvleg fortsatte appellerne for straffespark fra Marokkos side. Men der blev ikke dømt noget deres vej, til stor utilfredshed for samtlige 11 spillere på banen.

Benatia fik sin tredje, store mulighed i løbet af kampen, men igen manglede den sidste effektivitet.

Et minut inden den ordinære tids afslutning, kom Hakim Ziyech frem til en stor chance, som han ikke formåede at udnytte.

Endnu en dødbold fandt vej til Mehdi Benadia. Denne gang i dommerens tillægstid. På trods af dette, lykkedes det ham ikke at udplacere Rui Patricio i målet.

Dermed skaffer Portugal sig en vigtig 1-0-sejr – og tre vigtige point i Gruppe B. Klokken 20.00 i dag mødes Iran og Spanien i den øvrige kamp i Gruppe B i denne runde.