Cristiano Ronaldo har fortalt sin mor, at han ikke er i stand til at udøve mirakler. Portugiseren røg tirsdag aften, sammen med Juventus, ud af Champions League til Ajax.

af: Emil Plovgaard

Cristiano Ronaldo Real Madrid
Fem gange har Cristiano Ronaldo vundet Champions League. Det kommer han ikke til i år. Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at løfte Champions League-trofæet for sjette gang i alt.

Portugiseren scorede ellers sit mål nummer 126 i turneringen tirsdag aften, men det var nok ikke til at forhindre et exit.

Donny van de Beek bragte balance i regnskabet få minutter efter Ronaldos føringsmål, og De Ligt gjorde ondt værre for Juventus, da han havde scoret til 2-1 i anden halvleg.

LÆS OGSÅ: Ikonisk øjeblik: Her får Tottenham-stjerne at vide, at han har karantæne i Champions League-semifinalen

Efter kampen var Ronaldo naturligvis nok skuffet. Han skyndte sig ned i spillertunellen. Hans mor, Dolores Aveiro, fortæller også, at hendes søn ikke var glad for resultatet.

“Han var ked af det. Han ville gerne have været i finalen,” fortæller Maria Dolores Aveiro ifølge den portugisiske avis, A Bola.

“Han prøver igen næste år. Hvad han sagde til mig? “Mor, jeg kan ikke lave mirakler…”

Klubben fra Torino har domineret italiensk fodbold i de seneste år. Således har Den Gamle Dame vundet Serie A i syv sæsoner i træk.

I sommer købte man så Ronaldo, fordi man ville højere op i europæisk sammenhæng.

Drømmene må dog lade vente lidt på sig endnu efter den tidlige exit tirsdag aften.