Jordi Cruyff har indrømmet at han mener at Pep Guardiola, skulle have skrevet under med United, istedet for Manchester City.

Jordi Cruyff spillede for Manchester United i 1990’erne, Cruyff spillede 34 kampe, og han har indrømmet at han håbede på at en af verdens bedste trænere, ville skrive under med Manchester United, istedet for rivalerne.

Jordi Cruyff er søn af den verdenskendte Johan Cruyff.  (Photo by Rafa Samano/Cover/Getty Images)

Jordi Cruyff er søn af den verdenskendte Johan Cruyff. (Photo by Rafa Samano/Cover/Getty Images)

Jordi Cruyff fortalte dette til Cope:

“Jeg håbede at Guardiola ville ende hos United, Manchester United har mere tradition og historie, end City.

Det er et godt valg af City, fordi Guardiola han har nogle af verdens bedste spillere, og har mange penge at handle for, så Guardiola skal nok gøre Manchester City til en storklub.”

Pep Guardiola har vundet det hele med FC Barcelona fra 2008 til 2012, og to tyske Bundesliga-titler med Bayern München, og den spanske træner er nu på jagt efter flere trofæer. Guardiola har vundet fem titler på seks sæsoner, og derfor er Guardiola den mest eftertragtede manager.

Guardiola har i længere tid været en træner som alle ønskede at signe.

Jordis far er kendt som en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde. Johan Cruyff overtog trænersædet hos Barcelona i starten af 1990’erne, og der ændrede Johan Cruyff idealerne hos Barcelona, og dem har Pep Guardiola så bygget videre på, næsten 20 år senere.