Crystal Palace trøje

Crystal Palace er en gammel engelsk klub, som blev grundlag helt tilbage i 1905. Klubben har hjemmebane i London på det legendariske, Selhurst Park, hvor der er plads til 26.255 tilskuere. Selhurst Park er på ingen måde det største eller mest moderne stadion i England, men det er kendt for, at være et af de stadions, hvor stemningen er helt i top. Klubben har igennem historien været igennem mange op og nedture. Det er både blevet til mange nedrykninger, men også flere oprykninger til Premier League. De kæmper i øjeblikket for, at slå sig fast som en midterhold i Premier League.

Der har igennem tiden været flere stjerner forbi Crystal Palace. En af de mest kendte og populære herre på Selhurst Park er Peter Simpson, som både er klubbens all time topscorer samt den spiller, der har scoret flest mål for klubben i en enkel sæson. Idag rummer truppen også en række gode spillere heribland, Wilfried Zaha, Yannick Bolasie, Mile Jedinak, Jason Puncheon, Marouane Chamkakh og Brede Hangeland.

Crystal Palace hjemmebanetrøje 14/15 priser
Skærmbillede 2015-05-09 kl. 10.41.20

Crystal Palace er bedst kendt under navnet, “The Eagles,” som refererer til ørnen, der optræder på klubbens officielle logo. Hjemmebanetrøjens design har altid lagt nogenlunde fast og den har altid været i de samme farver. Rød og blå er klubbens farver og de repræsenteres naturligvis på klubbens hjemmebanetrøje. Det er en helt klassisk hjemmebanetrøje med røde og blå striber. Til hjemmebanetrøjen er der blå shorts og strømper med enkelte røde detaljer. En helt klassisk hjemmebanetrøje, som klubbens fans er vilde med. Vis din kærlighed til klubben med denne klassiske trøje og få tryk med din yndlingsspiller bag på.

Køb Crystal Palace’s hjemmebanetrøje her

Crystal Palace udebanetrøje 14/15 priser

Skærmbillede 2015-05-09 kl. 10.41.45

Denne sæsons udebanetrøje er gul. Den er designet og produceret af klubbens italienske trøjesponsor, Macron. Udover at størstedelen af trøjen er gul, så er den kombineret med en lyseblå/grå farver, som man blandt andet kan se på kanten af ærmerne. Denne lyseblå/grå farve ser man også på de shorts og strømper, der følger med denne sæsons udebanetrøje. En flot og simpel trøje i en rigtig frisk farve.

Køb Crystal Palace’s udebanetrøje her