Det værste for en fodboldklub er når en spille er skadet. Og det værste der kan ske er, at spilleren bliver skadet, når han er ude på tjeneste for at spille på landsholdet. 

Flere gange har der været episoder med landstrænere og klubtrænere, der har været uenige om, hvor meget en spiller skulle spille i kampen. Det har givet anledning til adskillige diskussioner og kontroverser og denne nyhed gør det nok også.

Der er nemlig sket det, at den irske landsholdsspiller Seamus Coleman er blevet skadet i en landskamp. Han er ikke i stand til at spille kampen om Polen senere i dag, tirsdag. Det skriver mediet Sky Sports.

Everton backen bliver en del af en lang liste og spillere, der er blevet skadet for Irland. Listen tæller blandt andre store navne som Stephen Ward og Jonathan Walters.

LIVERPOOL, ENGLAND – MARCH 19: Seamus Coleman of Everton during the Barclays Premier League match between Everton and Arsenal at Goodison Park on March 19, 2016 in Liverpool, England. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Derudover vil faste spillere i startelleveren som James McClean, Robbie Brady, James McCarthy, Shane Long og Harry Arter heller ikke været tilgængelig til kampen. Arter er skadet i træningen og resten har også småskavanker. 

West Hams Declan Rice er heller ikke klar – han overvejer nemlig nu at skifte landshold til England. Og sådan en kan man ikke have på det irske landshold.

Coleman blev en del af den internationale scene i torsdags. Her tabte Irland meget skuffende til Wales i Cardiff. Forinden det havde han været ude, skadet, med et benbrud i hele 18 måneder. Det skete i marts sidste år. Nu bliver han erstattet af irkse Cyrus Christie og Matt Doherty i landsholdstruppen.