Sæsonen er ved at gå på hæld, og det betyder slutspillet om de afgørende pladser i Europas største ligaer er ved at begynde. Ligeledes er de mest spændende kamp i sæsonen i gang i Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS 

De hold, der endnu er tilbage i årets Champions League tæller giganter som Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Atletico Madrid, Juventus, Monaco, Dortmund og outsiderne Leicester City.
Ja, det er faktisk de største klubber fra de største ligaer i Europa – på nær England, der kun har et hold repræsenteret: sidste års mestre fra Leicester, der overraskende nok stjal mesterskabet foran favoritter som Manchester City og Chelsea.

Det betyder også, at alle de store klubber har brug for alle deres store klubber, hvis deres mål skal lykkedes. DErfor er der også dårlige nyheder for Real Madrid, der ellers er kommet godt fra start i årets Champioins League. Seneste slog de overraskende nok FC Bayern München 1-2 på udebane.
Spanierne spillede egentlig ikke super godt, men efter et uheldigt rødt kort til hjemmeholdet, lykkedes det alligevel hovedstadsklubben at overvinde tyskerne ved to mål af selveste Cristiano Ronaldo, hvis form i den seneste tid har været dalende.

BARCELONA, SPAIN – APRIL 02: Javier Mascherano of FC Barcelona slides in on Gareth Bale of Real Madrid CF during the La Liga match between FC Barcelona and Real Madrid CF at Camp Nou on April 2, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Det forholder sig nemlig sådan, at klubbens walisiske kantspiller Gareth Bale ikke er i stand til at deltage i klubbens kvartfinale i morgen mod FC Bayern München, når de tager i mod klubben på hjemmebane.
Ligeledes meldes han også ude til weekendens El Classico mod Barcelona.