Memphis Depay er blevet advaret af Manchester Uniteds assisterende manager Ryan Giggs omkring hans adfærd uden for banen, efter hans dårlige præstation mod Arsenal i sidste weekend, hvor han blev skiftet ud i havlegen. 

Ifølge den engelske avis, Sunday People, var grunden til, at Depay blev skiftet ud i pausen i kampen mellem Manchester United og Arsenal den, at han ikke gad løbe tilbage og hjælpe i forsvaret og derfor gav en væsentlig fordel til Arsenals angrebsspillere. Kampen på Emirates endte 3-0 til hjemmeholdet og United-manageren, Luis van Gaal, er siden da blev kritiseret hårdt.

Læs også: Wenger vs. Mourinho: Den uendelige ordkrig

Advarsel og klare instrukser fra Giggs

Førnævnte avis hævder også, at Depay senere samme aften blev spottet i byen i færd med at more sig. Efterføglende har den hollandske lansholdsspiller fået en opsang af den assisterende manager Ryan Giggs, fordi han ikke opfører sig tilstrækkeligt uden for banen.

Den 21-årige offensivspiller, der kom til United i sommers fra PSV Eindhoven for 260 millioner kroner, har chokeret nogle af de ledende skikkelser på Old Trafford, med sin aktive person i byens natteliv.

Giggs har eftersigende fortalt Depay, at han skal holde opholde sig indendørs og holde lave profil, det næste stykke tid.

Læs også: De 11 bedste Chelsea-spillere gennem tiden

Den spiller der går mest i byen

“Memphis er blevet fotograferet ude mere end nogen anden spiller i United-truppen, og det er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Han har fået besked på at holde hovedet lidt ned og holde sig ude af pressen, mens han får styr på spillet på banen,” skriver avisen Sunday People.

Depay anses for at være et af fodboldverdenens største talenter, men han har endnu ikke ramt samme niveau i den røde del af Manchester, som han ramte, mens han spillede i den hollandske Eredivise.