Det er en af fodboldens helt store kampe, når Barcelona og Real Madrid møder hinanden søndag, 23 april 2017. Men det bliver uden én af de helt store stjerner fra catalonien. Læs om det nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Barcelonas kantspiller Neymar vil desværre ikke været at finde i Barcelonas trup, når klubben støder ind i Real Madrid i det, der vil blive sæsonens sidste El Classico opgør.

Det er ikke blot dårlige nyheder for samtlige Barcelona fans, men også for fodboldfans i det hele taget. For hvem elsker ikke at se MSN (Messi, Suarez og Neymar) drible og assistere hinanden på flotteste vis, ligesom man også glæder sig til at se BBC (Benzema, Bale og Cristiano Ronaldo)  shine.

Ifølge mediet Sport ,  har den catalonske storklub angiveligt appeleret brasilianerens karantæne forud for opgøret. Men en afgørelse er endnu ikke faldet.

GRANADA, SPAIN – MAY 14: Neymar JR of FC Barcelona controls the ball during the La Liga match between Granada CF and FC Barcelona at Estadio Nuevo Los Carmenes on May 14, 2016 in Granada, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Alligevel offentliggjorde klubben tidligere i dag, at Neymar ikke vil deltage i kampen mod Real Madrid, hvorfor reserven Paco Alcacer ser ud til at overtage brasilianerens plads i angrebet på kanten.

Barcelona er pt tre point efter Real Madrid, der faktisk også har en kamp i hånden til forskel fra Barcelona.

Hvis det lykkedes Los Blancos at vinde kampen vil det formentlig også sikre dem mesterskabet i den anden ende. Ellers er der virkelig noget, der skal gå galt for de hvide fra Madrid.

Barceloa røg tidligere på ugen ud af Champions League, eftersom de ikke formåede at vende et 3-0 nederlag på udebane til Juventus om til en sejr på hjemmebane. Real Madrid er stadig med i verdens fineste klubturnering.