Bayern München vandt i går en imponerende 3-1 sejr over Hoffenheim og det betyder, at de skyder til tops i Bundesligaen. 

En af mindre gode nyheder er dog, at en af klubbens offensive profiler er blevet skadet. Det drejer sig om kantspilleren Kingsley Coman, der blevet bedømt ude i adskillige uger.

Han er blevet skadet i den ene ankel i kampen mellem Bayern München og Hoffenheim. Det er den samme ankel som han blev opereret i tidligere på året.

Den franske landsholdsspiller var inde i en duel sidst på kampen mod Nico Schulz og sekunder efter lå han i græsset og bandede og svovlede på Allianz Arena.

(Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern )

Ser slemt ud

” Det ser ikke godt ud. Han har rigtig mange smerter, ” har Bayern München manageren Nico Kovac udtalt til goal.com.

” Han vil blive undersøgt og testet i aften. Vi håber, at det ikke er meget alvorligt, men frygter det værste ” fortsatte han.

Den 22-årige angriber var ikke med i Frankrigs VM trup denne sommer. Meget ærgerligt, at det skulle vise sig, at nationen gik hen og vandt verdens største fodboldturnering. Han var skadet i slutningen af sæsonen og kunne heller ikke færddigøre sæsonen for Bayern München. Derfor måtte han følge landsmændenes succes fra sofaen.

Han var på det tidspunkt skadet i over tre måneder og det betød, at han missede godt og vel den sidste halvdel af sæsonen.

Det er et fravær, der for München manageren Kovac kan blive svær at håndtere. Han er nemlig en af klubbens nøglespillere i offensiven. Derudover er han udset til at blive Arjen Robbens erstatning, når han inden så længe går på pension og stopper karrieren. De planer kan meget vel blive ændret nu her, efter den alvorlige skade.