Liverpool kan vist ikke betegnes som heldige. Det meste modgang har ramt dem over de seneste år, selvom de faktisk tilbage i 14/15 sæsonen var ultra tæt på at komme i nærheden af Premier League trofæet, der i stedet blev snuppet for næsen af dem. 

AF KRISTIAN

“I år er det vores år” hører man altid Liverpool råber, når en ny sæson nærmer sig. Og drømmene skal man da ikke tage fra dem, men det bliver det bare sjældent.
Og endnu en dårlig nyhed har  nu ramt de røde fra Merseyside, i og med en af deres mest profilerede forsvarsspillere er dømt ude til de fleste pre season kampe i år.

Det drejer sig om klubbens midterforsvarer Dejan Lovren, der stadig ikke meldes fit for fight. Angiveligt er det en muskel i benet den er galt med, og derfor stiller han altså ikke til start senere i dag, når the Reds tager i mod Wigan.

Den kroatiske landsholdsspiller var bestemt en nøglespiller sidste sæson ligesom han også var god i klubben seneste venskabskamp i onsdags mod Tranmere Rovers, der blev vundet med 4-0.

FBL-AUS-ENG-PR-LIVERPOOL-SYDNEY

Alligevel er klubben helt sikker på, at det kun er mindre problemer, der plager den28-årige spiller. På trods af den udmelding trænede Lovren faktisk ikke med resten i truppen i går, torsdag. Det bekræfter Liverpool Echo.

Liverpool skal skynde sig at få landsholdsspilleren klar. Englænderne rejser nemlig allerede i næste uge til Hong Kong, hvor deres pre season skal foregå. De skal kæmpe om det såkaldte Premier League Asia Trophy, og derfor vil de ikke udsætte spilleren for unødig risici til aftenens kamp, fredag.

Lovren selv kom til Anfield for tre år siden for omkring 200 millioner fra Premier League rivalerne Southampton, og han er gået direkte ind i Liverpools solide forsvar, der dog over de sidste par år har lidt nogle knæk.