Det er kedelige nyheder som har ramt den engelske Premier League klub, Hull City. En af deres spillere går nemlig på pension – og det er desværre i en alt for tidlig alder. Læs mere nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er kommet frem, at Hull Citys bare 26-årige midtbanespiller, Ryan Mason, går på pension fra professionel fodbold, efter han blev slemt skadet i hovedet i Premier League kampen mod Chelsea den 22. januar 2017.

Et uheldigt, men voldsomt sammenstød med Chelseas forsvarsspiller, Gary Cahill, har gjort, at Hull City spilleren har fået en skade i sit kranium. Cahill var dog hurtigt til at undskylde, og han var en af de første til at besøge Mason på skadestien dagen efter.

Mason er blevet rådet til at indstille sin fodboldkarriere efter han i 13 måneder,  har forsøgt at genoptræne. Genoptræningen, for at vende tilbage vil medføre alt for store risici til, at det bør prøves.

. (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Hull har tirsdag morgen skrevet en pressemeddelelse med følgende tekst: ” Ryan har besøgt og er blevet behandlet af de førende og bedste neurologer i landet, og de råder ham alle til ikke at begynde at spille fodbold igen. Ryan vil gerne sige tak til klubben, der har hjulpet ham med sin bedring, og han takker for al støtten han har fået i de sidste 12 måneder. ”

Mason, der er født i Nordlondon startede sin karriere hos Tottenhams akademi som bare otte årig. Han blev derefter sendt ud som lejesvend til fem forskellige klubber, i både England og Frankrig før han etablere sig selv som førsteholdsspiller under manageren, Mauricio Pochettino.

Han fik debut på landshold i marts 2015 i en venskabskmap mod Italien for senere at skifte til Hull City som den dyreste spiller i klubbens historie i sommeren 2016. Mason nåede kun at spille 20 kampe for sin nye klub inden han blev skadet.