I går begyndte første runde af dette års prestige fyldte klubturnering, Champions League. De fleste store europæiske hold er med for at kæmpe om det trofæ, der af mange bliver betragtet som det uofficielle verdensmesterskab i fodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

For nogle hold det gik det super godt i går. PSG  med  nydindkøbte Neymar og Mbappe på holdet smadrede Celtic med hele 5-0, der ellers de seneste par år har givet usædvanlig meget modstand til nogle af de store klubber i Europa.

Derudover vandt Barcelona imponerende 3-0 over Juventus på hjemmebane, hvilket gør, at de nu fører gruppen.

Ydermere vandt Bayern München også 3-0 over det dårligt spillende mandskab fra RSC Anderlecht. Chelsea slog Qarabag FK – det hold, der slog FCK ud i kvalifikationen.

Det sidste tophold, der også hentede point i går, er Manchester United, der igen er tilbage i Champions League, efter flere års fravær fra turneringen.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Man Utd mødte i gårsdagens debut opgør i den prestigefyldte turnering det schweiziske hold, Basel, der sikkert blev slået med 3-0.

Desværre blev klubbens umiddelbart største stjerne, Paul Pogba, skadet efter blot 18 spillede minutter. Han blev erstattet af belgieren Marouane Fellaini, der faktisk blev udpeget af Jose Mourinho efter Stoke City opgøret, der endte 2-2, som den spiller der ville kunne have afgjort kampen til Uniteds fordel.

Det var selvfølgelig ikke en nyhed, der faldt i god jord hos United fansene, der sidste sæson måtte blive genforenet med den franske landsholdsspiller.

Midtbanespilleren blev nemlig hentet af Jose Mourinho for lige knap en milliard – som verdens dyreste fodboldspiller. Den titel hold dog kun et år, indtil PSG købte Neymar fri af hans frikøbsklausul på omkring 1,6 milliard.