Bayern München må desværre for dem se i øjnene, at de kommer til spille deres næste par kampe uden deltagelse af en af deres midtbane generaler. 

Det sker efter klubben selv bekræfter, at deres sydamerikanske midtbanespiller Arturo Vidal er blevet skadet i knæet til træning. Det sker forud for klubben semifinale kamp mod Real Madrid i næste uge.

Den chilenske landsholdsspiller trænede med klubben i dag søndag, efter han var i kamp for klubben i mod Borussia Mönchengladbach. En kamp der blev vendt fra 0-1 til imponerende 5-1.

 

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Det tyske medie Bild skriver, at Vidal ville hente bolden, men landede på en mærkelig måde og forvred sit højre knæ. Det samme knæ der har været problemet hele denne sæson.

Den 30-årige måtte halte ud fra banen og hurtigt få noget behandling af klubbens lægestab.
Flere spillere har været bekymret for chileneren for har været der for at tjekke op på ham. Deriblandt er stjerner som Arjen Robben og Franck Ribery og også polske Robert Lewandowski.

Klubben venter lige nu diagnosen fra diverse læger, men det ser faktisk ikke særlig godt ud for den tidligere Juventus spiller. Alle krydser dog fingre for at han er klar til den vigtige kampe om en uges tid.

Det er den største kamp i denne sæson, fordi de møder Real Madrid i den første af to semifinaler i den prestige fyldte klubturnering Champions League.
Det er så stort et problem, fordi den robuste midtbanespiller fra dens sydtyske klub er ideel til at løbe og harassere og ødelægge Modric og Kroos, der kommer til at udgøre midtbanen hos de spanske mestre. Nu skal tyskerne finde på noget andet og de skal virkelig i tænke boks, hvis de skal hamle op i mod sidste års vinder af turneringen…