Der er i sandhed dårligt ny for de mange Real Madrid-fans rundt omkring i verden. En af holdets mange superstjerner er nemlig skadet og det betyder, at han slet ikke træner med holdet i disse dage. 

Af David Paris 

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er stadig usikker på, hvornår holdets kantspiller Gareth Bale er tilbage på kampbanen. Den walisiske landsholdsspiller blev skadet Champions League-kvartfinalen mod Bayern München den 12 april og 11 dage senere prøvede han så, men måtte med under 45 minutter i benene udgå fra en kamp mod Barcelona.

Siden den kamp, som kongeklubben i øvrigt endte med at tabe 3-2, har den 27-årige tidligere Tottenhamspiller ikke været i kamp og chancerne for et comeback i denne sæson, forsvinder skridt for skridt. I skrivende stund har kun i alt fire kampe tilbage i denne sæson og der er ikke meget, der tyder på, at et comeback bliver en realitet før sommerferien.

Forud for søndagens kamp mod Sevilla fortalte den nuværende træner, og tidligere Real Madrid-spiller, Zinedine Zidane, hvad han ved om Bale-situationen.

“Vi ser hvordan det går med Gareth Bale dag til dag. Han fortsætter i træningslokalet, arbejder, og forsøger at slippe af med hans smerter lige så stille. Det bliver bedre, men du skal gå dag for dag og mærke efter. Men han træner ikke engang med os. Jeg kan ikke fortælle dig, hvornår han kommer tilbage, men forhåbentlig er det snart.”

Klubben med spillere som Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos på løningslisten tager søndag i mod Sevilla på hjemmebanen Santiago Bernabeu i håbet om at forøge forspringet til andenpladsen, som i øjeblikket indtages af Barcelona.