De lande, som skal spille EM til sommer, begynder så småt at offentliggøre deres foreløbe trupper frem mod den kommende slutrunder. Der vil altid være nogle som er overraskede over udtalelsen og så vil der være nogen, der er mugne og sure. En af dem er Mark Noble. 

Af David Paris 

Roy Hodgson, der er engelsk landstræner, offentliggjorde tidligere i dag sin foreløbige trup, der indeholder 26 spillere, frem mod sommerens EM-slutrunde i Frankrig. I denne trup er der at finde flere overraskelser, blandt andet superstjerneskuddet Marcus Rashford fra Manchester United, men også Tom Heaton, der spillere Championsship-fodbold i sidste sæson og Tottenhams midtbanegeneral Dele Alli.

Netop unge Dele Alli, 20 år, er formentlig, sammen med Danny Drinkwater og Fabian Delph, hovedårsagen til at West Ham Uniteds anfører Mark Noble, er kommet op i det røde felt. Han mener nemlig, at han er langt bedre end både Drinkwater og Delph på den centrale midtbane og at det i stedet skulle være ham, der havde fortjent en plads blandt Hodgsons udvalgte.

Det skriver englænderen selv:

noble græder

Oversat til dansk, lyder det nogenlunder sådan her: “Jeg har haft en god sæson; så selvfølgelig er jeg oprevet. Jeg er ikke sur på Danny Drinkwater eller Fabian Delph, men jeg er langt bedre end Danny, det er helt sikkert, og Fabien er altid skadet. Jeg har besluttet af trække mig tilbage for landsholdsfodbold, i hvert fald indtil Roy Hodgson ikke er træner mere. Held og lykke i Frankrig. Jeg kommer ikke til at kigge med. Jeg er i Ibiza.”

Vi synes naturligvis det er en hylende morsom reaktion, og opfordrer alle til at dele den med resten af verden, så alle kan se, hvor stor en flab 29-årige Noble er. Som bonusinfor har han ALDRIG spillet en kamp for det engelske landshold. Haha…

Du kan se hele Englands EM-trup  på næste side – Brug pilene nedenfor: