Af Anders Lang Jensen

Dagen efter den store finale i Champions League er der ikke lutter gode nyheder til Los Blancos. For selvom Real Madrid i aftes kunne løfte Champions League-trofæet, for imponerende tredje år i træk er der måske dårlige nyheder på vej.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Efter kampen udtalte de to offensive stjerne fra Madrid-klubben Cristiano Ronaldo og Gareth Bale sig om deres fremtid. Specielt førstnævnte har tiltrukket sig enormt med opmærksomhed efter gårsdagens udtalelser.

Cristiano Ronaldo kom nemlig med en noget mystisk udmelding efter Champions League-finalen, der kunne indikere, at han er på vej væk fra Real Madrid. Portugiseren fortalte, at han har nydt at være i Madrid. En indikation på at opholdet i det spanske lakker mod enden.

 

Walisiske Gareth Bale fortalte pressen, at han ikke er tilfreds med mængden af spilletid, og at han vil diskutere sagen med sin agent. Et skifte væk fra den spanske hovedstad ligner efterhånden en done deal denne sommer, selvom angriberen afgjorde finalen i går på imponerende vis.

Ifølge mediet Goal.com kan de to Real-stjerner begge være på vej væk fra Santiago Bernabeu i Madrid. Ronaldo er tidligere sat i forbindelse med Manchester United, men angiveligt skulle franske PSG være inde i billedet.

For Bales vedkommende nævnes også Manchester United som den næste destination, mens hans tidligere klub Tottenham også meldes klar til at hente briten hjem til engelsk fodbold igen.

Her får du også et overblik over andre interessante rygter fra dagens presse.

Sokratis Papastathopoulos fra Dortmund til Arsenal – Daily Mail

Den nye Arsenal-manager Unai Emery vil gerne styrke defensiven, og det skal ske med Papastathopoulos, som skulle koste omkring 20 millioner engelske pund. Den græske forsvarsspiller er tæt på Arsenal.

Joe Hart fra Manchester City til Manchester United – The Sun

Joe Hart har været udlånt de sidste to sæsoner til Torino og West Ham, men nu kan han være på vej endegyldigt væk fra Manchester City. Manchester United vil nemlig hente ham ind som andenmålmand efter David De Gea. Et højest overraskende skifter lurer i kulissen!