Det er tirsdag aften, og inden midten på ugen, opdaterer vi jer her med de sprødeste transferemner i moderne europæiske fodbold. 

af kristian paris

Vicente Iborra

FBL-EUR-C1-LYON-SEVILLA

Transfer: Sevilla til Leicester

La Liga klubben har annonceret, at deres kaptajn tilbage i 2015 rejste til King Power Stadium for at gennemgå et lægetjek. Det rygte kan altså igen blive en realitet, eftersom flere medier hævder, at det samme sker i 2017.

 Nathaniel Chalobah

WAC RZ Pellets v Chelsea - Friendly Match

Transfer: Chelsea til Swansea City

Chalobah tilbragte sidste sæson uden for Chelsea førstehold. Enten er det hans tur til at shine og komme med i truppen, eller også skal han se sig om efter en ny klub. Og vi foreslår at det blive på udlån.
Det passer fint med at Premier League rivalerne Swansea City har meldt sin interesse i den unge midtbanespiller.

Gianluigi Donnarumma

FC Torino v AC Milan - Serie A

Transfer: AC Milan til Real Madrid

Selvom rygterne om keeperens fremtid netop har taget en u-drejning, da den 18-årige stopper angiveligt har skrevet under på en ny aftale med italienerne, er der altså stadig rygter, der kæder den talentfulde teenager sammen med kongeklubben Real Madrid, der længe har haft brug for en kvalitetskeeper.

Andreas Christensen

Borussia Moenchengladbach v SV Darmstadt 98 - Bundesliga

Transfer: Chelsea til Inter Milan

Inter Milan er på vippen til at styrke deres defensiv ved at hente vores helt egen Andreas Christensen, der i øjeblikket er på lønningslisten i Chelsea, men de sidste to sæsoner har tilbragt tiden i tyske Borussia Mönchengladbach, hvor han i den grad har imponeret og nu er fast mand.

Alvaro Morata

Real Madrid CF v Leganes - La Liga

Transfer: Real Madrid til Manchester United

en af de rygter, der har varet i længst tid, er det, der kæder spanske Alvaro Morata sammen med engelske Manchester United. Selvom det kun er en sæson siden angriberen kom ’tilbage’ til sin barndomsklub, kan han altså allerede nu være på vej væk, hvis kongeklubben vælger at forstærke sig yderligere i offensiven.