Manchester City vil igen forsøge sig med et bud på Arsenal-stjerne, Chelsea nærmer sig ny spiller og Barcelona kan snart offentliggøre købet af fransk-stjerne. 

I følge Daily Telegraph, så vil Manchester City forsøge sig en sidste gang, med et bud på omkring 500 millioner kroner på Arsenal-stjernen Alexis Sanchez.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Evening Standard skriver, at Chelsea føler sig mere og mere overbeviste om, at de kan lykkes med at lukke en handel med Arsenal-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain  for cirka 280 millioner kroner.

The Times skriver, at Chelsea manager Antonio Conte ikke er tilfreds med, hvordan transferpolitikken er og har været i Chelsea og vil nu forsøge at få nogle af de mere erfarne spillere med på sin vogn.

Også Chelsea har givet Diego Costa nogle betingelser, før de vil sælge ham, da de blandt andet mener, at han er blevet for tyk, skriver The Guardian.

Costa havde angiveligt allerede bedt klubben om at sælge ham i sidste sæson, da de var på træningslejr i Los Angeles. Så klubben er overraskede over, hvorfor angriberen har reageret sådan som han har gjort. Især i forhold til den besked Conte angiveligt skulle have sendt Costa i slutningen af sidste sæson, skriver Times)

I følge Sport, så er Barcelona og Dortmund blevet enige om en pris på omkring 738 millioner kroner for den franske-landsholdsspiller Ousmane Dembele.

Daily Mirror skriver, at Liverpools kaptajn Jordan Hendersen vil prøve at overbevise Phillipe Coutinho om at blive på Anfield, idet han skulle være meget tæt på et skifte til Barcelona og også have indleveret en transferanmodning.

Se resten af rygterne på næste side… Blandt andet med en tidligere Real Madrid-spiller, der er på vej til Premier League…