Liverpool har på det senest døjet med svimlende præstationer og manglende resultater. Det, på trods af store summer brugt på transfermarkedet år efter år. 

AF KRISTIAN PARIS 

Specielt har det været den defensive aspekt af Liverpools spil, der har manglet kvalitet. Med forsvarsskæmper som Daniel Agger og Martin Skrtel, der nu ikke er i klubben længere, må de for at forstærke defensiven kigge sig om efter erstatninger. Den søgen kan måske være forbi.

Liverpool ser nemlig ud til at afslutte en 250 millioner handel med den engelske midterforsvarer Michael Keane, Burnley. Det bekræfter den engelske avis The Mirror på deres hjemmeside.

 

Jürgen Klopp ser derfor ud til at forstærke sin defensive del af truppen i jagten på at være
titeludfordrer næste sæson. Således er Kean altså blevet den ideelle kandidat til at udføre den
opgave.

Avisen slår fast, at de personlige vilkår mellem englænderen og Merseyside klubben er blevet accepteret, og Burnley må formentlig acceptere, at de ikke er i stand til at holde på den engelske forsvarsspiller.

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-BURNLEY

Men Keane er faktisk en forsvarer, der er efterspurgt. Klubber som både Everton, Manchester United og Totthenham er angiveligt også interesseret i den 24-årige spiller. Men Liverpool ser dog ud til at være forrest i jagten på den tidligere Man Utd spiller.

Keane, der som nævnt tidligere har optrådt for Manchester United, formåede ikke at spille sig permanent på holdkortet i Manchester,  men spilleren kan nu være på vej tilbage til den røde del af byen.

Med Liverpool som sagt førende jagten på Keane, er han naturligvis opmærksom på, om klubben formår at kvalificere sig til Champions League i 2017/2018.

Men hvis Liverpool formår at hente Keane kan det betyde afgang for flere spillere i den røde del af Liverpool. Formentlig betyder det et farvel til Mamadou Sakho, der på seneste har tilbragt sin tid på et udlån til Crystal Palace.