Af David Paris 

Den brasilianske forsvarsspiller er en legende i Barcelona. Men nu afslører nye kilder, at han meget vel kunne være endt hos Barcelonas største rivaler; Real Madrid. Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har afslører, at han, i sjov, har fortalt Dani Alves, at han faktisk rigtigt skulle have spillet for Los Blancos som Real Madrid også kaldes.

Dani Alves, der lige nu spiller for den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain eller blot PSG, er i flere år blevet betragtet som en af de bedste backer i verden. Og er stadig, på trods af sine 34 år, stadig en del af verdenseliten af backer. Han skiftede væk fra den catalanske storklub i 2016, da Juventus købte ham. Efter kun én sæson i Serie A, valgte landsholdsspilleren at takke ja til PSG og der er han lige nu i gang med at gøre karriere.

Alves i kamp for det brasilianske landshold, som han fik debut for i år 2000 og siden har fast en bestanddel af. Flere gange har han også båret anfører-bindet. (Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

I sine otte år i Barcelona vandt han seks La Liga-titler, kunne fejre tre Champions League-triumfer og  også  løfte et par pokaltitler. Nye kilder afslører dog nu, at han i stedet skulle have gjort karriere på Santiago Bernabeu og dermed været med til at vinde titler i den hvide konge-trøje.

Florentino Perez fortæller følgende til Goal.com: “Jeg mødte ham på gangen (gangen til overrækkelsen af prisen som bedste fodboldspiller og årets hold, red.) og som altid, var han venlig. Vi jokkede lidt og jeg fortalte ham, at han egentlig skulle have spillet for Real Madrid og han sagde, at jeg ikke skulle ringe til ham. Haha.” 

Den nye højreback på Camp Nou er den unge Nelson Semedo fra Portugal. Han skiftede i sommer fra Benfica og ligner den nye fast højreback i byen.