Den nu pensionerede fodboldspiller Dani Osvaldo er i et nyt interview bundærlig og forklarer hvorfor han har valgt at lægge støvlerne på hylden. Og så kommer han med nogle stikpiller til Lionel Messi, der er mange regnes som verdens bedste fodboldspiller. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Dani Osvaldo trak sig officielt tilbage fra fodbold i 2016, da han ikke valgte at forlænge kontrakte med den argentinske klub Boca Juniors. Tidligere på ugen annoncerede han så, at han ville uddybe årsagen til, at han  i en alder af kun 30 år, havde valgt at lægge støvlerne på hylden. Han fortalte, at han i stedet ville fokusere på en karriere i musikkens verden. Speciel rockmusik er noget, der optager den italienske angriber.

Fodboldens verden er ikke noget for Osvaldo

Osvaldo har gennem siden karriere repræsenteret store klubber. Faktisk var han på et tidspunkt i Manchester Uniteds søgelys, men interesse blev der aldrig for alvor gjort noget ved. I stedet gjorde han karriere, primært i Serie A, i klubberne AS Roma, Fiorentian og Juventus. Han har dog også været på kontrakt i Espanyol i den spanske La Liga, i Southampton i Premier League og i Porto i den bedste portugisiske række.

Selv siger Osvaldo følgende: “Ville jeg, helt ærligt, ønske at være Messi? Nej. Jeg ville gerne spille ligesom ham. Men han har ikke noget liv. Det er som om han lever i et gyldent fængsel. Han kan ikke gå eller andet sted hen og drikke en stille drink. Måske generer det ham ikke, men det ville genere mig. ”

“Jeg forestiller mig, at han køber noget. Det største TV i verden måske. Men han ville ikke komme til at bruge det, fordi han ikke er hans egen stue særlig ofte. Derudover så kører han formentlig i en Ferrari eller sådan noget. Selvom han bor 15 minutter fra Barcelonas træningsanlæg.”