Af David Paris

Danny Rose udtaler sig til den engelske presse og emnet er hans træner Mauricio Pochettino i Premier League-klubben Tottenham. Flere medier bemærkede onsdag aften, at han kom med et vredesudbrud på de sociale medier, efter han blev skiftet ud i Champions League-kampen mod APOEL. En kamp som London-klubben sikkert vandt 3-0. Dette selvom de inden kampen allerede var sikret at gå videre til knockout-fasen sommer nummer et i gruppespillet. En gruppe, hvor de andre to mandskaber er Borussia Dortmund og Real Madrid. Sidstnævnte går videre som nummer to.

Flere fans har ytret deres holdning. De synes simpelthen at Danny Rose skal skifte klub efter gårsdagens episode på Wembley Stadium. Efter udskiftningen gik Rose nemlig direkte ned i spillertunnelen, kiggede ned i jorden og så irriteret ud. Udskiftningen skete efter 70 minutter og der blev eftersigende også råbt nogle grimme ting i retning af cheftræner Pochettino.

 (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Der går også rygter om, at den engelske venstreback eller midtbanespiller angiveligt skulle være på vej til en anden klub. I sidste måned blev han nemlig droppet forud for kampen mod Arsenal i Premier League og det var ikke fordi han var skadet.

Han er efter episoden blevet tvunget til at sige undskyld og han hævder, at han ikke skulle have noget problem med Pochettino og at deres forhold er i den fineste orden.

 

Han siger: “Det bliver latterligt det her. Træneren mente, at det var bedst, hvis jeg blev skiftet ud, selvom jeg ikke selv ønskede at blive skiftet ud. Det var det. Flere siger, at vi er uvenner. Det er der ikke. Der ikke noget mellem træneren og jeg. Folk prøver at få noget at skrive om i medierne og der er en historie som denne her, rigtig saftig. Men det passer ikke. Den tid han har været i klubben, har jeg været fan af ham og det er jeg stadig.”