Efter, at den tyrkiske klub, Besiktas, tidligere i dette transfervindue solgte deres offensive midtbanespiller Cenk Tosun til Premier League-klubben Everton, fordi de havde solgt deres offensive midtbanespiller, Ross Barkley, til Chelsea, er klubben, Besiktas, ude efter en spiller, der kan udfylde tomrummet.

Her kommer den engelske landsholdsspiller og nuværende Arsenal-spiller Danny Welbeck ind i billedet. Både det engelske medie 90min.com og ESPN skriver nemligt, at angriberen, der tidligere har spillet i den røde Manchester United-trøje, meget vel kunne være på vej til den tyrkiske storklub.

Welbeck har ikke været fast mand på Arsenal-holdet og derfor kunne han måske være fristet til at få regelmæssig førsteholdsfodbold i Tyrkiet (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images). 

Klubbens præsident, Fikret Orman, skulle i disse dage angiveligt været i London for at diskture eventuelle salgsbetingelser af 27-årige Welbeck. Arsenal kunne meget vel være interesserede i at lade Welbeck skifte klub. Han har ikke imponeret i de første seks måneder af sæsonen, han er ikke fast mand og så ville man med salget få frigivet økonomiske midler, både i form af overgangssum og penge til løn – de kunne så være med til at finansiere et køb af en ny angriber. Her har der været snak om blandt andet Pierre-Emerick Aubameyang eller Henrik Mkhitaryan.

Såfremt Welbeck skifter til Besiktas i den bedste tyrkiske række, er han den første englænder til at spille i netop den bedste tyrkiske række, siden målmanden Scott Carson spillede for Bursaspor fra 2011 til 2013. Derudover har englænderne Colin Kazim-Richards og Les Ferdinand også spilleti Tyrkiet.

Besiktas har dog ikke set sig blind på Welbeck. Af andre potentielle køb nævnes Premier League-angriberne Islam Slimani og Javier Hernandez, men Welbeck skulle eftersigende være Besiktas-ledelsens førsteprioritet.