Den danske fodboldekspert og EM-vinder, Preben Elkjær, er af den holdning, at Liverpool bør sælge Philippe Coutinho og i stedet investere den modtagne sum på forsvarsspillere.

LIVERPOOL, ENGLAND – MAY 21: Philippe Coutinho of Liverpool during the Premier League match between Liverpool and Middlesbrough at Anfield on May 21, 2017 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Spekulationerne om Philippe Coutinho fortsætter. De tager faktisk ligefrem til. For officielt sidder Coutinho ude med en rygskade i øjeblikket, men der konspireres over, om realiteten er en anden. Holdes brasilianeren mon udenfor, fordi en transfer er under opsejling?

Og skal Liverpool sælge for de 800 millioner kroner, som Barcelona efter sigende har lagt på bordet? Den danske fodboldlegende Preben Elkjær mener, at Liverpool bør sælge Coutinho.

-Man skal sælge ham. Det er et problem, at spilleren vil væk. Der går noget i stykker imellem spilleren og klubben og også imellem spilleren og fansene, siger Elkjær til TV3+ og uddyber:

-Der er tale om rigtig, rigtig mange penge her. Liverpool kunne eksempelvis købe bedre forsvarsspillere for de penge.

-De har rigtig mange dygtige offensive spillere i klubben. Jeg mener godt, de kunne klare sig uden ham, så god er han heller ikke.