Nadia Nadim er en af dansk kvindefodbolds absolut største stjerne. På grund af imponerende præstationer for sin nuværende klub, Portland Thorns, er hun nå klar til et skifte til en bedre klub.

(Photo by Andrew Halseid-Budd/Getty Images)

Der er mange potentielle bejlere blandt de største klubber i Europa. Dog er det ikke det europæiske kontinent, der er fokus på. Også Kina har været nævnt som en mulig destination for den danske angriber.

Det fortæller spillerens agent, Michael Kallbäck.

-Hun kommer ikke til at spille i Portland næste år, men hun har endnu ikke fundet en ny klub. Vi har fået mange tilbud fra Europa og fra Kina, som kunne være interessante for hende, fortæller agenten til BT Sporten.

I øjeblikket spiller EM-helten for Portland Thorns, der for tiden spiller i den bedste amerikanske kvindeliga i fodbold. Men når sæsonen slutter i oktober, skifter angriberen klub.

Klubskiftet har været undervejs i en del tid, beretter agenten. 29-årige Nadim har dog valgt at fokusere på spillet på banen i forbindelse med et travlt program.

-Hun har fået tilbud siden EM. Men hun er fokuseret på at vinde mesterskabet med Portland. Men hun skal snart tage en beslutning, fortæller Kallbäck til bt.dk.

Ifølge BT Sportens oplysninger skulle klubber som Manchester City, FC Barcelona og Olympique Lyon være blandt de interesserede klubber.

I løbet af sit ophold hos Portland Thorns har Nadim scoret 14 mål i 33 kampe. Hun var en del af det danske kvindelandshold, der vandt EM-sølv i Holland denne sommer.