Han har rundet de 62 somre, men det skal ikke stoppe den aldrende fodboldtræner fra Thyregod i at score kassen. I øjeblikket er han i Ghana, hvor han skal snakke kontrakt med en af de største klubber i det afrikanske land.

ESBJERG, DENMARK – APRIL 24: Ove Pedersen, head coach of OB Odense applause the fans after the Danish Alka Superliga match between Esbjerg fB and OB Odense at Blue Water Arena on April 24, 2015 in Esbjerg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Pedersen, der er kendt for at overvære mange kampe i det danske land, er blevet tilbudt en kontrakt i en ghanesisk klub, men af hensyn til den nuværende træner, vil han ikke afsløre klubbens navn.

Læs også: Officielt: FCK sælger Cornelius

To år i Afrika – eller hjem til jul?

Til BT fortæller han, at det er det mest attraktive tilbud, han har fået i løbet af sin karriere som træner, men han er dog lidt forbeholden over for det første kontraktudspil, der binder ham til klubben, Ghana og Afrika i to år. Til BT fortæller han:

“De har spillet ud med to år. Der er jeg lidt forbeholden. Hvem siger, at jeg kan leve i Afrika i to år? Hvis det stod til mig, så kunne jeg godt tænke mig at tage en sæson og se, hvordan det går med det hele.  

Det har noget med min alder at gøre. Hvis du vælger at bo i Afrika, er det helt anderledes end at bo i Europa. Det kunne da være dejligt at være her i to år, hvis det hele flasker sig. Men hvad så, hvis jeg tænker til jul, at jeg gerne vil hjem, men ikke kan komme det?”

Ove Pedersen har blandt andet været træner i FCM, OB, EfB og AGF.