Der var meldt udsolgt til kampen mellem Danmark og Polen, men længe så det ud til, at der var tomme sæder iblandt på nationalstadionet i Parken.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Polen blev spillet uden nogen former for uroligheder udover et par enkelte romerlys, som de polske fans havde medbragt. Enkelte fans nåede dog ikke ind til tiden.

Flere tilhængere oplyste da også på Twitter, at de havde været fanget i stort set stillestående køer i op mod en time inden kampstart.

Men hvorfor gik det galt? Det har Københavns Politi nu svaret på, skriver Jyllands-Posten.

-Vi har været nødt til at gå lidt hårdt til nogle af tilskuerne ude foran. Men der er styr på det. Nu skal vi bare have lukket de sidste fans ind, og så vi ved mere nøjagtigt, hvad der er sket, sagde vicepolitiinspektør Jakob Vilner til avisen.

Området omkring Parken fyldt godt op med mennesker

Op imod 70.000 mennesker rygtedes at opholde sig i nærheden af Parken, dels på grund af et udsolgt stadion. Derudover løber der samtidig med landskampen også en DHL Stafet af stablen.

På trods af køer, og tilskuere, der ikke var til stede, blev kampen planmæssigt fløjtet i gang klokken 20.45.

Det endte som bekendt med en sikker sejr på 4-0 til de danske fodboldherrer. Dermed er der stadig håb for landsholdet om en plads til VM i 2018, der afholdes i Rusland.

DBU undskyldte også på Twitter for de gener, sikkerheds-prioriteringerne måtte have forvoldt de danske roligans.