Palermo har i de seneste sæsoner hentet unge talenter rundt omkring i verdenen. Senest er det blevet til Paulo Dybala, som man i sommer solgte til Juventus, men også spillere som Javier Pastore (PSG), Edinson Cavani (PSG) og Simon Kjær (Fenerbahce) har haft deres gang i Palermo. 

Zamparini og Palermo har de seneste år spottet mange unge talenter rundt omkring i verden, og nu er der ifølge Sky Sports en dansker der er på blokken i den syditalienske klub. Der er tale om den tidligere Bayer Leverkusen spiller og nuværende F.C København spiller Nicolai Jørgensen som er havnet på blokken i Palermo, hvilket betyder at FCK offensiven følges tæt fra Sicilien.

Danske Nicolai Jørgensen er dog ikke den eneste i Rosaneros søgelys. Den blot 19-årige ungarske Norbert Balogh der til dagligt spiller i Debrecen, følges også tæt fra det syditalienske.

Tidligere har danskerne Simon Makienok og Simon Kjær spillet for Rosanero, men de respektive ophold endte dog i hver deres retning. Førstnævnte Simon Makienok havde et rædselsfuldt år i italiensk fodbold, og endte derefter med at blive udlånt til engelske Charlton Atlethic, hvor den danske kæmpe stadig befinder sig. Derimod havde Simon Kjær 2 fantastiske år i Italiensk fodbold, hvilket fik den italienske presse til at spekulere på om et salg til en europæisk topklub var på tale. Det var det, Kjær røg afsted i 2010. Han endte hos tyske Wolfsburg for hele 90 millioner Kr., hvilket gjorde ham til den dyreste solgte danske spiller nogensinde.

Hvis rygterne holder stik, skal den italiensk klub ifølge Sky Sports have bud klar på både danske Nicolai Jørgensen og ungarske Norbert Balogh til vinterens transfervindue i Januar.