Tottenhams næstestørste stjerne efter verdensmanden Harry Kane må være den danske landsholdspiller Christian Eriksen. Ligesom hele Tottenham-holdet har oppet deres niveau og fået gode præstationer, har Eriksen, der startede sin karriere tilbage i OB, også været eminent god. Offensiv midtbanespillere har scoret flere mål end han plejer: blandt et frisparksmål i Champions League mod Juventus og så har han krydret sit spil på banen med endnu flere assists til netop Harry Kane. I alt har han scoret 9 gange og lavet ligeså mange målgivende afleveringer.

Det gode spil på banen er resulteret i interesse for en række større og mere kapitalstærke klubber end Tottenham og derfor skriver flere medier, at 26-årige Eriksen meget vel kunne være på vej væk fra White Hart Lane.

Christian Eriksen fejrer scoring

Christian Eriksen fra Tottenham Hotspur s har været fænomenal i denne sæson. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Lige nu er London-klubben placeret som nummer fire i Premier League og det ser ud til, at Manchester City løber med titlen. Derudover er der heller ikke meget, der tyder på at Tottenham, som også bliver kaldt Spurs, kan trække sig sejrrigt ud af Champions League-turneringen. Så for at vinde, kunne Eriksen være nødt til at tage skridtet videre.

Her er Manchester United en mulig ny arbejdsgiver. De har i hvert fald meldt deres interesse i ham offentligt.

Eriksens agent siger om interesse fra United: “Vi kommenterer ikke på rygter, men når klubber som Real Madrid, Barcelona and Manchester United tages det som et kompliment og det er selvfølgelig noget han er smigret over. Siden Christian Eriksen har været 14 år, har de største klubber i Europa været interesseret i ham. Han er ikke en fyr, der taler så meget, og det er der en god grund til. At kommentere på rygter er dumt, for de er ofte ikke sandt og så kræver det bare meget tid og det gider han ikke.”