1.FC Köln som råder over danske Frederik Sørensen fik noget chokerende point med hjem fra den sydtyske by, da man på Allianz Arena formåede at spille lige op med de forsvarende mestre.

Takket være en modig anden halvleg af dagens udehold lykkedes det at tage en uafgjort med hjem fra München.

Dermed fortsætter FC Bayern München den mindre gode stime, idet man tabte 1-0 til Atletico Madrid i Champions League i midtugen.

I forhold til den kamp havde træner Carlo Ancelotti roteret rundt. Han havde nemlig udskiftet hele syv spillere i startopstillingen fra den kamp.

Det var hjemmeholdet som kom bedst fra start, da Joshua Kimmich sendte Bayern foran på et dykkende hovedstød efter indlæg fra Juan Bernat.

Anthony Modeste udlignede for Køln i minut nummer 63 efter et væld af chancer til dagens gæster.

Derefter fulgte uheldet Bayern München med flere skud på overliggeren og stolpen. Men det bliver ved stillingen 1-1 og det kan Køln være fint tilfredse med, mens Bayern nok vil spørge sig selv, hvorfor det ikke lykkedes at omsætte de utallige chancer…

Efter landsholdspausen skal Bayern München en tur til Frankfurt, mens Køln skal forsøge at fortsætte den gode stime hjemme mod Ingolstadt.