Et engelsk medie skriver at Belgien har gode muligheder, for at komme langt ved VM-slutrunden i Rusland 2018. Belgien har nemlig generelt et solidt og ungt hold, som spiller hos storklubber rundt omkring i Europa.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Playingfor90 skriver at det belgiske landshold er en dark horse, til at nå langt i VM-finalen 2018. Det er den tidligere Everton-træner Roberto Martinez, som står i spidsen for det velspillende belgiske landshold.

(Picture by Jan De Meuleneir/Photonews via Getty Images)

Forsvaret er meget solidt, og der er store stjerner fra flere europæiske ligaer. Det forventes at belgien spiller med et tremands-forsvar, og derfor forventes det at Thomas Vermaelen vil blive en ud af tre forsvarsspillere i startopstillingen.

De to resterende spillere forventes at bliveTottenham-profilerne Jan Vertonghen og Toby Alderweireld. De to belgiere er super velspillende for Tottenham i Premier League, og det forventes derfor de vil blive førstevalg hos Belgien.

På midtbanen finder vi så endnu flere Premier League-stjerner. Der er Kevin De Bruyne, Marouane Fellaini og Moussa Dembélé. Der er også andre belgiske profiler som Axel Witsel, Youri Tielemans.

Angrebet er så ifølge mediet der hvor Belgien for alvor, er super stærke. På toppen er der spillere som Romelu Lukaku og Michy Batshuayi. På kanterne er der så de to superstjerner. Nemlig Chelsea-stjernen Eden Hazard, og Atletico-profilen Yannick-Ferreira Carrasco.

Der er samtidig et større udvalg af kantspillere for Roberto Martinez. Der er også kantspillerne Kevin Mirallas, Nacer Chadli og Charly Musonda.

Kæmpe skuffelse i 2016

I den belgiske trup er der nogle spillere lidt oppe i årene, men generelt så er det et yderst ungt mandskab. Der var kæmpe forventninger til det unge belgiske mandskab ved slutrunden i Frankrig 2016.

Wales blev dog endestationen for det belgiske landshold, og det førte så til fyringen af Marc Wilmots. Derefter overtog Roberto Martinez, og det tyder på det er styr på det belgiske landshold på nuværende tidspunkt.

Læs også: Neymar kræver: PSG henter landsmand til klubben