Manchester Uniteds Matteo Darmian overvåges lige nu af hele tre storklubber fra den bedste italienske række, Serie A. Det ser ud til, at backen er på vej tilbage til sit hjemland. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester Uniteds forsvarsspilleren er på det seneste blevet kædet meget sammen med et skifte væk fra Manchester og et gensyn med sit hjemland, Italien, hvor han har spillet hele sit liv på trods af sæsonerne i det engelske. Det skriver det italienske medie Football Italia, der slår fast, at et skifte meget snart kan blive en realitet.

For det forlydes nemlig, at både Juventus, Napoli og Roma er interesserede i den tidligere Torino-spiller Darmian. De vil angiveligt alle hente Darmian for at styrke deres forsvar og bringe bredden til deres respektive trupper.

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Juventus er på udkig efter en langtidserstatning eller afløser for klublegenden Stephen Leichsteiner, hvis kontrakt med Torino-klubben udløber til juni.
Napoli derimod blev tidligt på sæsonen ramt af den kedelige nyhed, at deres back, Faouzi Ghoulam, vil være ude en stor del af sæsonen, efter han blev skadet mod Man City tilbage i begyndelsen af denne måned.

Begge klubber vil nyde godt af Darmians evner. Romas interesse i den italienske landsholdsspiller kan dog gøre udfaldet. Lige nu er der nemlig hele tre klubber, der alle vil have fingrene i den alsidige back.

Og det er bestemt noget, som United vil prøve at udnytte, vil få så mange penge som overhovedet muligt for  backen.

For Darmian har ikke helt spillet sig ind i de røde djævles startopstilling. Han har kun startet inde i to kampe under Jose Mourinho i denen sæson, og er kun på kontrakt med klubben til sommeren 2019. I alt har han optrådt ni gange i denne sæson i den røde trøje, men er blevet beskyldt meget for at have en stor skyld i det mål, der blev lukket ind i går mod Basel, der gjrode, at United tabte kampen 1-0 i de sidste par minutter af kampen.