Barcelonas ære er måske ved at være ovre. De har de seneste par sæsoner ikke helt haft den samme succes som tidligere sæsoner, og det har kulmineret i denne sæson, hvor klubben netop har mistet mesterskabet til Real Madrid, og hvor de ydmygende nok blev slået stensikkert ud af Champions League af Juventus. 

AF KRISTIAN PARIS 

En masse informationer har dvælet i pressen om Barcelona efter de netop har spillet deres sidste liga kamp i denne turnering. En kamp, der endte 4-2 over Eibar.
Men sejren var dog alligevel ikke nok til, at Catalonierne kunne sikre sig mesterskabet på trods af, de lagde yderligere pres på Real Madrid, der dog vandt 2-0 over Malaga, og på den måde sikrede sig mesterskabet.

Det har længe været bestemt, at Barcelona ikke beholder deres nuværende manager Luis Enrique i næste sæson, men nu står klubbens præsident Josep Bartomeu frem og uddyber yderligere om det emne.

I et interview efter kampen, der sikrede klubben 90 point – kun tre point efter Real Madrid – afslørede Bartomeu datoen for ansættelsen af den nye manager.

“På mandag den 29. maj vil vi offentliggøre den nye manager” 

Til spørgsmålet om, hvorvidt klubben er i kontraktforhandlingerne, slog præsidenten fast, at
“ægteskabet” mellem Messi og klubben uden tvivl vil fortsætte.

Præsident slog også fast, at han ser frem til Copa del Rey finalen mod Alaves i næste måned, ligesom han også gør opmærksom på, at Enrique vil få den anerkendelse som han fortjener.
Spanieren har jo trods alt vundet to La Liga trofæer og the treble i 2014/2015-sæsonen.

“Vi takker Enrique for en god indsats i klubben og i sit arbejde. Vores dør er altid åben. Nu skal vi blot kigge frem mod Copa del Rey.” fortsatte præsidenten.