Manchester United mødte i går West Ham United i Premier League. Den endte 0-0 og dermed holdt United-målmanden David De Gea cleen sheet. Nullerten gør den spanske landsholdsmålmand til den spiller i den bedste engelske række, der har han  holdt nullet i flest Premier League-kampe i sæsonen.

Det faktum, at WHU ikke scorede mål United-målmanden giver ham også titlen som “Golden Glove” – det vil sige den bedste målmand i Premier League.

I flere år har flere eksperter og trænere betragtet den tidligere Attletico Madrid-målmand som en af verdens absolut bedste målmænd, det er altså første gang, at han siden skiftet fra den spanske La Liga for fire år siden.

David De Gea har holdt nullet 18 gange i denne sæson indtil videre. Rivalerne fra Manchester City, der allerede har vundet Premier League har målmanden Ederson. Han har holdt målet rent 16 gange indtil videre.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Af andre målmænd, der også har vundet titlen som målmanden med flest cleen sheets, kan nævnes Petr Cech, Joe Hart og Pepe Reina, der har vundet titlen tre gange i alt. Thibaut Courtois, Wojciech Szczesny og Edwin Van Der Sar har alle vundet titlen en gang.