Chelsea kan senere i aften sikrer sig deres sjette Premier League mesterskab, hvis blot de formår at slå West Bromwich på udebane. En kamp, der højst sandsynligt spilles med David Luiz i treback forsvaret for London klubben. 

AF KRISTIAN PARIS 

Chelseas David Luiz er blandt de fleste fodboldinteresserede kendt som en lille smule skør. Han skøre personlighed til hans vanvittige frisure og ekstraordinære spillestil har ind i mellem sat spørgsmål tegn med brasilianerens evner. Nu er han endnu en gang kommet en noget kontroversiel udtalelse om sin kollega fra Liverpool.

For at være fair har Luiz vist sindssyg overlegenhed siden han kom tilbage til Chelsea i sommer, efter han tilbragte  nogle år i franske PSG. Nu er tæt på at have hjulpet klubben til at vinde Englands bedste liga, ligesom han også har været nomineret til PFA Team of the Year.

Everton v Chelsea - Premier League

Alligevel er Luiz altså gået ud til medier – en voksende trend blandt fodboldspillere – og fortalt sin mening om det hele.

I interviewet med Daily Mail sætter brasilianeren navn på den spiller han ser som en af de bedste på positionen. Han udpeger nemlig Simon Mignolet fra Liverpool til at være en af verdens bedste målmænd.

Luiz afslørede i selv samme interview, at han blev nødt til at tænke ud af boksen for at sejre over Mignolet, da han scorede på et frispark på Anfield sidste gang de to klubber mødtes.

Jeg siger ikke, at jeg er klogere end alle andre, men når dommeren fløjter i fløjten, tager alle spillere en dyb indånding for at gøre sig klar – men de er ikke klar.” 

“Jeg ved dette, fordi jeg også gør det. Liverpools keeper Mignolet er en af de bedste i verden på sit felt.” 

FBL-ENG-PR-WATFORD-LIVERPOOL

“Hvis blot I giver ham tid. Så garanterer jeg jer, at han bliver meget bedre. ” 

Belgieren Mignolet har haft sine op og nedture i Liverpool. Han blev tidligere på sæsonen sat af til fordel for Loris Karius, der i Klopps øjne var bedst.