Den brasilianske midterforsvarer David Luiz kunne meget vel blive Monaco-spiller i fremtiden. Han har i en længere periode været sat i forbindelse med et skifte væk fra Stamford Bridge i Chelsea – og Monaco meldes som de mest interesserede.

Lige nu er Chelsea-spilleren skadet, og det har han været i et par måneder. Inden da, var han dog som oftest henvist til bænken, fordi danske Andreas Christensen havde slået af ham i træner Antonio Contes tre-mandsforsvar. Så allerede inden skaden gik der rygter om, at den tidligere PSG og Benfica-spiller skulle væk fra London-klubben, når transfervinduet igen åbnede. Det skriver det engelske medie Goal.com

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Samme medie pointerer også, at det primært er på grund af træner Antonio Conte, at Luiz ønsker at søge nye græsgange til sommer. Han føler nemlig, at han er blevet frosset ud af den italienske træner, der tidligere har vundet Serie A med Juventus. Tilbage i oktober i sidste måned blev de to uvenner efter en Champions League-kamp mod Roma, hvor Chelsea-defensiven med Luiz, var meget vaklende.

Luiz er 31 år og har kun spillet 17 kampe i denne sæson indtil videre. Som skrevet tidligere er han lige nu henvist til genoptræningscenteret med en knæskade, men hans længerevarende skade kan godt have konsekvenser for hans form i næste sæson og derfor er der flere medier, der giver udtryk for, at Monaco ikke kun vil satse på Luiz som nu mand i midterforsvareret.

Luiz er lige nu gang med sin anden sæson i Chelsea i anden gang. Det vil sige, at han faktisk tidligere har spillet for Chelsea. Det var for et par siden, men der skiftede han, da han var aller bedst til PSG i Ligue 1 – som den dyreste forsvarsspiller nogensinde. Og nu er der så en ny Ligue 1-klub, der er ude efter ham. Monaco ligger også i toppen, men kan ikke hamle op med PSGs dominans…