Nu behøver AGF-fans ikke længere frygte at miste David Nielsen. Den succesfulde træner har forlænget sin kontrakt med klubben til 2023.

AGF har spillet en flot efterårssæson og overvintrer på en overbevisende tredjeplads i Superligaen. Den aarhusianske klubs ambition er at spille sig i mesterskabsslutspillet, og det er man næsten sikker på med efterårets pointhøst. Derfor er der nok mange AGF-fans, som i dag er glade over at se deres klub forlænge kontrakten med træner David Nielsen til sommeren 2023. Nielsen havde inden da kontraktudløb til sommer, og mange iagttagere har spekuleret i, om han mon var på vej videre. Peter Christiansen siger til agf.dk, at forlængelsen med David Nielsen skal være med til bygge videre på den positive udvikling. 

”Den strategi, spillestil og det udtryk, vi i fælleskab har vedtaget for fodbolden i AGF, er inde i en rigtig god udvikling og er kommet bedre og bedre til udtryk som tiden er gået. Ligesom hele træningskulturen i vores unikke faciliteter på Fredensvang er løftet kraftigt over perioden med David Nielsen som cheftræner. Det er noget som David og vores højt kvalificerede stab rundt om holdet skal have stor ros for,” siger sportschefen og understreger, at det i fremtiden gælder om at

videreudvikle og nytænke alle områder omkring superligaholdet. 

David Nielsen fortæller til agf.dk, at han er rigtig glad for at være i AGF og vil bidrage til at arbejde videre i det spor, som han og klubben har været med til at fastlægge. Og så var han i øvrigt ikke klar til at forlade den aarhusianske klub. 

”Jeg er omgivet af dygtige og kompetente folk – både omkring ligaholdet og i talentsektoren, og hvor jeg til daglig får lov til at arbejde med dygtige spillere i en fantastisk klub – det vil jeg fortsat gerne være en del af. Så jeg er meget glad for, at vi nu har lavet en ny aftale.”