I anledning af, at fodboldsæsonen nærmer sig sin afslutning, har BBC kommet med deres bud på de bedste spillere, der har kontraktudløb til sommer.

Sommeren transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og alverdens klubber, agenter og spiller forbereder sig på en meget travl sommer i håbet om at lande de bedste aftaler. Nogle spillere har allerede meldt ud, at de skal prøve kræfter andetsteds, og andre er godt tilfredse hvor de er.

Nogle af spillerne, der snart har kontraktudløb, er blandt andet Arsenal-stjernen Jack Wilshere, og de legendariske Bayern Munchen-duo Franck Ribery og Ajren Robben. BBC har med hjælp fra analyseinstituttet CIES Football Observatory, skabt et hold udelukkende med kontraktfrie spillere, ud fra forskellige parametre.

Pepe Reina (Napoli)

Den tidligere Liverpool keeper har kontrakt udløb til sommer, og mon ikke flere klubber står klar med en kontrakt til ham.

Asamoah (Juventus) 

Den alsidige venstre back, skal efter sæsonen ikke tørne ud for Juventus mere.

Chiellini og Barzagli (Juventus)

TURIN, ITALY – OCTOBER 07: (L-R) Antonio Candreva, Giorgio Chiellini and Daniele Rugani of Italy look on prior to the Italy training session at Filadelfia Stadium on October 7, 2017 in Turin, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Et generationsskifte er på vej i Juventus, hvor både Barzagli og Chiellini har kontraktudløb, ligesom Bonucchi sidste sommer skiftede til AC Milan.

Rafinha (Bayern Munchen)

Efter flere år i Bayern Munchen ser det ud til, at Rafinha ikke får en ny sæson i Munchen.

Wilshere og Emre Can (Arsenal og Liverpool)

To meget stærke centrale midtbanespillere, der har haft stor betydning for deres klubbers spillestil.

Ribery og Robben (Bayern Munchen)

Hvad skal man sige? Det er to af de største i Bayern Munchens historie, og nu ser det ud til, at den ære stopper.

Max Meyer (Schalke)

Et af de største talenter i tysk fodbold har kontraktudløb til sommer, og mon ikke en lang række topklubber står klar med en kontrakt til ham.

Balotelli (Nice)

Balo har meddelt, at han ikke fortsætter i Nice efter sæsonen, efter han har fundet sin gode form tilbage, og lavet flere flotte mål.