Sir Alex Fergusons assistenttræner, Steve McClaren mener ikke, at den franske landsholdspiller, Paul Pogba, i Manchester United har formået at blive ‘voksen’ på fodboldbanen og slår fast, at han ikke synes, at han skulle have forladt Old Trafford i første omgang. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Kevin De Bruyne fra Manchester City, der i øjeblikket ligger til at vinde Premier League, har alle de kvaliteter, som Pogba skulle have haft. Det mener assistenttræneren. 25-årige Pogba har ikke imponeret i sin anden sæson i den røde havldel af Manchester – dette på trods af, at da han skiftede til United fra Juventus, var den dyreste fodboldspiller nogensinde. I flere omgange har midtbanespilleren måtte se til fra bænken på grund af dårlige præstationer, form og småskader.

Pogba United

(Photo: Getty Images)

McClaren mener ikke, at Pogba har udviklet sig synderligt siden skiftet fra Old Trafford til Juventus, da han kun var 19 år gammel. Nu er han så tilbage på Old Trafford og hans niveau er, ifølge assistent ikke blevet meget højere. Han ville have været bedre tjent, hvis han var blevet i England og arbejdet sammen med Sir Alex Ferguson i nogle flere år.

McClaren siger:

“Kevin De Bruyne er en, der skiftede til Tyskland for at blive fodboldmæssigt moden. Så kom han tilbage til England – godt nok til Manchester City og ikke Chelsea, men det ses klart, at han er blevet mere voksen.”

“Han er konsekvent i sin handlinger, han er målrettet og så er han allerede nu en af verdens bedste midtbanespillere. Han er fantastisk at se spille. Pogba er en spiller, der forlod United, men ikke er blevet lige så moden som De Bruyne. Han er usikker, useriøs og så tror jeg ikke, at Jose Mourinho er den rigtige manager, hvis man vil have det maksimale ud af Pogba. Han skal have mere disciplin – og det tror jeg ikke Mourinho kan få banket ind i ham.”