Den spanske landsholdsmålmand David De Gea har igennem mange sæsoner leveret på et verdensklasseniveau og har sendt sig selv op blandt verdens bedste målmænd. Men i de sidste par uger har spanieren leveret nogle fæle drop, og det skaber spekulation.

Det betyder, at engelske Manchester United nu angiveligt overvejer deres muligheder på sommerens transfervindue. Der er interesse for David De Gea, hvilket kan sikre en god transfersum, som englænderne kan geninvestere i en ny førstemålmand på Old Trafford.

Ifølge dagens aviser i det engelske skulle franske Paris Saint-Germain stå klar til at købe David De Gea for et stort beløb. Spanieren mangler fortsat at underskrive en kontraktforlængelse, og den nuværende aftale udløber næste sommer i 2020.

Det er endnu en årsag til den stigende spekulation omkring David De Geas fremtid på drømmenes teater i Manchester. Derfor skulle den slovenske stjernemålmand Jan Oblak være kørt i stilling som ny potentiel førstemålmand hos Manchester United.

Ifølge mediet ESPN overvejer United Atletico Madrid-målmanden som en seriøs mulighed på transfermarkedet. Oblak har en frikøbsklausul på 120 millioner euro, hvilket englænderne ifølge mediet ser som en fin pris for en 26-årig stjernemålmand.

David De Gea har fået prisen som årets spiller i Manchester United de sidste 4 ud af 5 sæsoner, men formen i denne sæson har set anderledes ud. Samt den besynderlige kontraktsituation omkring spanieren gør, at der kan blive lagt op til en større målmandskabale på Old Trafford.

Så sent som i søndags leverede David De Gea et drop mod Chelsea, da han ikke formåede at holde et svagt skud, og dermed havde landsmanden Marcos Alonso en fri mulighed for at udligne til slutresultatet 1-1.