Andrea Ranocchia

GettyImages-497673444

Icardi nappede kaptajnsbindet fra Andrea, og samtidig mistede han sin plads i Inters startopstilling. Mancinis tropper har fået tilgang af Miranda og Murillo, så forsvaret ser faktisk bomstærkt ud i Milanoklubben. Rannochia er ikke med i fremtidsplanerne, og rygtebørsen sender ham til Bologna. Han skifter temmelig sikkert i januar.

Victor Valdes

GettyImages-474638344

Ikke de bedste venner med ellers venneløse Louis Van Gaal. Valdes har besluttet at forlade Old Trafford. Hvor han ender er stadig uklart, selvom Mexico?! er blevet nævnt som en mulig (ende)station. 33-årige Valdes har nok ikke så mange år tilbage af karrieren, selvom han er målmand, og det bliver nok ikke en storklub, der får den sidste signing.

Radamel Falcao

BARRANQUILLA, COLOMBIA - OCTOBER 08:  Radamel Falcao Garcia of Colombia looks on during a match between Colombia and Peru as part of FIFA 2018 World Cup Qualifier at Metropolitano Roberto Melendez Stadium on October 08, 2015 in Barranquilla, Colombia. (Photo by Gal Schweizer/LatinContent/Getty Images)

Radamel Falcao Garcia  (Photo by Gal Schweizer/LatinContent/Getty Images)

Ejet af Monaco og udlånt først til Manchester United, hvor det gik pænt ringe. Nu er han i Chelsea, og der udløser hans indsats heller ikke den store applaus. Et godt bud er, at columbianeren returnerer til Monaco for at blive solgt, medmindre Guus Hiddink kan få gang i ham.