Det er ikke nogen hemmelighed, at den hollandske forsvarsspiller Matthijs De  Ligt er blandt de hotteste navne i fodboldeuropa lige nu. Den kun 19-årige midterforsvarer har på rekordtid etableret sig som en fast mand af Ajax’ førstehold, der nåede helt til semifinalen i Champinos League. Her er han desuden anfører, ligesom han på det nationale landshold har en stor rolle.
 
Klubber som City, Real Madrid og Barcelona har meldt deres interesse i den boldsikre fodboldspiller med gode fysiske egenskaber også. Dog er der noget, der tyder på, at han måske kunne være på vej andetsteds. Det skriver Goal.com.
 
Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo er nemlig meget begejstret for teenageren. Portugiseren skulle eftersigende have spurgt De  Ligt om han ville komme til Torino og spille for Juventus. Sammen med Cristiano Ronaldo vel at mærke.
 
Ordudvekslingen skulle have fundet sted i weekenden. I Nations League-finalen mellem netop nationerne Portugal og Holland. En kamp, der endte 1-0 til Ronaldo og co.

Hovedpersonen udtaler sig

De  Ligt har dog tidligere sagt, at han ikke lige nu har et decideret ønske om at skifte klub. Han har udtalt, at han ikke har nogen drømmeklub – udover Ajax – og han derfor kun stræber efter, at være den bedste udgave af sig selv på fodboldbanen.
 
De Ligt siger: “Ja det er sandt. Han har spurgt. Ronaldo har spurgt mig. Først forstod jeg ham ikke. Jeg var lidt chokeret, så jeg grinte og sagde ikke noget. Lige efter sådan en kamp, er du ikke bekymret for din fremtid. Du tænker ikke på det. Du er ked af at du tabte, så det er det, der er i hovedet på det tidspunkt. Men nu kan jeg tænke over det.”