10. Bayern Munich

Max transferbudget: 410 millioner kroner 

Max lønbudget: 33 millioner danske kroner  om ugen 

Bayern München har aldrig været kendt som en klub, der er bigspendere ligesom eksempelvis Manchester City eller Chelsea. De forsøger altid at hente de gode spillere i en ung alder og uden at betale de helt store overgangssummer. Dette har været mønsteret de seneste par sæsoner og det afspejler sig i klubben forholdvis beskedne transferbudget i computerspillet. De er den tiende rigeste klub og de betyder altså, at man skal være mere opmærksom på, hvem man som manager i den tyske Bundesliga-klub, køber og hvor meget de skal have i løn. Der er nemlig ikke plads til så mange fejltrin eller økonomiske kriser. Måske er det også fordi, der ikke skal så meget til at vinde det tyske mesterskab, at de tyske ejere ikke ønsker at putte flere penge i den største tyske klub. Såfremt de ønsker at klare sig bare nogenlunde i Europa, så skal der formentlig flere penge på bordet… Men hvem ved, måske kan den rigtige træner gøre arbejdet?

9. Paris Saint-Germain

Max transferbudget: 420 millioner danske kroner 

Max lønbudget: £32,5 millioner danske kroner om ugen 

Mærkelig nok, så er den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain eller bare PSG, ikke i toppen af listen over de rigeste klubber i FM18. Som manager i klubben har med cirka 420 millioner danske kroner at forbedre holdet for, men spørgsmålet er så bare om det overhovedet er nødvendigt… Spillere som Neymar, Kylian Mbappe og Edison Cavani er allerede i klubben. Måske skal forbedringerne findes i den defensive del af spillet. Målmand og bagkæde kunne formentlig godt bruge en opfriskning, måske lige med undtagelse af anfører Thiago Silva. Hvem ville du købe for 420 millioner kroner for at være sikker på et fransk mesterskab og succes i den internationale del af klubfodbold…?

8. Manchester United

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Max transferbudget: 438 millioner danske kroner

Max lønbudget: 33,1 millioner danske kroner om ugen 

Måske er det Manchester Uniteds enorme forbrug af penge på spillere over de seneste to sæsoner, der ikke giver dem så mange penge i Football Manager 2018. Man betalte over 800 millioner kroner for Paul Pogba sidste sommer og før denne sæson var det Romelu Lukaku, der var i centrum. Han kostede The Red Devils, som klubben også bliver kaldt, hvad der svarer til 700 millioner kroner. De har i hvert fald kun kroner og ører, der rækker til en ottendenedeplads på denne listen. Klubben fra den røde del af Manchester har en traditionsrig klub med fans over hele verden og derfor er den meget populær i et spil som FM18.  Der er dog stadig penge til forbedringerne og det er præcis, hvad mandskabet kræver, hvis man som FM-manager har en ide om at bringe klubben tilbage på det niveau den havde under den legendariske træner Sir Alex Ferguson.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side