Transfervinduet er åbent og det betyder, at man kan købe spillere efter behov. En af de spillere, der er i søgelyset lige nu er David Luiz. Den brasilianske midterforsvarer skulle eftersigende være på udkig efter en ny klub. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Den engelske Premier League-klub, Chelsea, der lige nu har David Luiz på kontrakt, fortæller om, at de ha modtaget et bud på spilleren. Det skulle ligge på 17 millioner pund. Det svarer til cirka 144 millioner danske kroner.

David Luiz, der kom tilbage til London-klubben forrige sommer har siden ankomsten ikke formået at tilspille sig en plads blandt de startende 11 spillere på banen. Træner Antonio Conte har i hvert fald ikke været begejstret for ham. Blandt andet  har danske Andreas Christensen spillet flere kamp til fordel for 31-årige David Luiz. Og det er nok grunden til, at han vil væk. Han vil have fast spilletid på førsteholdet.

Hvem vil købe ham?

David Luiz kom for første gang til Chelsea i 2011 fra Benfica og etablerede sig hurtigt som en af ligaens bedste forsvarsspillere. Det resulterede i, at han tre år senere, i 2014, blev købt af olierige PSG eller Paris Saint-Germain for et beløb, der dengang gjorde ham til verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde. Her var en vigtig del af det Ligue 1-vindende PSG-mandskab, men i 2016 købte Chelsea har så tilbage.

Siden har han, som sagt, ikke formået at blive en fast del af Chelseas førstehold. Og det har andre klubber rundt omkring selvfølgelig bemærket. Og en af den er Arsenal. Chelseas London-rivaler. De har budt 144 millioner danske kroner, men ifølge flere medier så er det ikke nok. Chelsea har nemlig afvist buddet. De vil altså have flere penge for ham, hvis de skal sælge.