De to spanske giganter, Real Madrid og Barcelona er lige nu i en såkaldt bud krig om en Bayern München-spiller. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis. Real Madrid og Barcelona, der blev henholdsvis nummer tre og et i dette års La Liga kæmper om at få den nuværende Bayern München-spiller Thiago Alcantara eller bare Thiago til at skrive under på en kontrakt med netop dem.

Thiago er tidligere Bacelona-spiller, men lige nu er han altså Bayern München-spiller og det har han været siden 2013, hvor han skiftede netop fra den catalanske storklub til den tyske Bundesliga. Thiago er et produkt af Barcalons ungdomsakademi La Masia og fik i 2009 debut for klubbens førstehold på Camp Nou. I de følgende fire år prøvede den centrale midtbanespiller i hærdigt at blive en del af de startende 11 spillere på Barcalone førstehold. Det lykkedes dog aldrig i længere periode. For det meste sad han på bænken og fik større eller mindre indhop i slutningen af kampene.

Af den grund skiftede han klub. Han skiftede til Bundesligaen og blev Bayern München-spilller. Her har han nydt stor succes, hvilket har bragt ham til en plads på det spanske landshold under den igangværende VM-slutrunde i Rusland lige nu. Her spiller han den centrale midtbane og har også haft stor indflydelse på Spaniens kvalifikation til slutrunden i år.

Real Madrid kan bruge sin pengepung

I kraft af dette vil Barca nu genforene sig med deres tidligere spillere. Hvis bare ikke lige Real Madrid kommer dem i forkøbet. Bayern vil nemlig ikke sælge Thiago for mindre end 525 millioner danske kroner, og det vil Barcelonae ifølge flere kilder ikke give for ham. Det er dog ikke sikkert, at den samme holdning gør sig gældende blandt økonomi-folkene i Real Madrid. De øjner lige nu chancen for at skaffe sig Thiagos underskrift. Simpelthen fordi de kan betale pengene…